Karma Shedrup Choeling

Karma Shedrup Choelings billede
Lærer: 

H.H. 17. Gyalwa Karmapa Trinley Thaye Dorje
Shangpa Rinpoche
Dupsing Rinpoche

Linje: 
Karma Kagyu
Adresse: 
Korsholmvej 178
Postnummer: 
9631
By: 
Gedsted
Hjemmeside: 
e-mail adresse: 
Telefon: 
98645655
Yderligere info: 

Karma Shedrup Choeling er et buddhistisk center indenfor den tibetansk buddhistiske Karma Kagyu tradition. Centeret er smukt beliggende i Himmerland med udsigt til Limfjordens vande.​​​ Stedets åndelige overhoved er H.H. 17. Gyalwa Karmapa, Trinley Thaye Dorje. Den åndelige vejledning forestås af Lamaerne​ Shangpa Rinpoche og​ Dupsing Rinpoche.​ Centeret afholder løbende kurser og foredrag om buddhisme og beslægtede områder.​ På stedet findes en stupa, et stort meditationsrum og en mindre men velassoteret bogsamling.

Shangpa - og Dupsing Rinpoche anbefaler studie og træning af sindet. På Karma Shedrup Choeling tilbyder vi derfor ophold, hvor du har mulighed for at fordybe dig i sindets natur. Du er velkommen til at besøge os nogle timer, men længere ophold af dage, måneder eller års varrighed er også en mulighed. På centeret findes god inspiration til indre praksis. Bogsamlingen med et interessant udvalg af bøger, film og lydoptagelser kan anvendes i forbindelse med sådanne ophold. Ring eller skriv en mail, hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for tilbagetrækning på Karma Shedrup Choeling.

Claus og Eva Hermansen er bosiddende på centeret og står for den daglige drift. Eva driver sideløbende det økologiske gartneri Drivhuset og en vegetarisk restaurant. Hjemmehørende på centeret er desuden​ Foreningen Stupa, som har til formål at videreføre buddhismen.​​​

andresider